• Gediplomeerd pedicure- en schoonheidsspecialiste
 • Geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor pedicures
 • Lid van brancheorganisaties PROVOET en ANBOS

GEEN RUWE STOPPELS MEER, NIET SCHEREN

Als sinds eeuwen is een vrouw met gladde en vlekkeloze huid het symbool van sensualiteit en schoonheid. Een belangrijk onderdeel hiervan is het ontharen van je huid op die plaatsen waar je geen haar wil hebben. Tegenwoordig is ontharen een vast onderdeel van de regelmatige verzorging en hygiëne voor iedere vrouw. Er zijn veel verschillende methoden ontwikkeld voor het verwijderen van ongewenste haargroei: van zeer traditioneel (met pincet) tot hoog innovatief technologisch (met laser). Maar niet voor niets gebruikte de koningin van het oude Egypte, Cleopatra, al warme bijenwas voor het verwijderen van ongewenst haar. Waxen is dan ook de meest effectieve en ook minst schadelijke vorm van ontharen. De haren worden snel en geheel verwijderd, blijven dan 3 tot 4 weken weg en, belangrijk, de haarwortel wordt niet vernietigd. Het haar wordt snel verwijderd met zo min mogelijk pijn. En door regelmatig – iedere maand- te waxen blijven je huidhaartjes heel dun en zacht en worden steeds schaarser. Daarnaast leeft je huid op omdat bij iedere wax beurt, de dode huidcellen van je huid verwijderd worden.

BRAZILIAN WAX

Brazilian Wax is de naam voor het waxen van alle haren in je schaamstreek. Je kan kiezen uit: Full Brazilian: Alles weg. Al je schaamhaar wordt verwijderd. Ook van je schaamlippen en tussen je bilnaad Brazilian Shape: Hierbij laat je nog een lijntje, een driehoek of kegel staan.

VRAGEN EN ANTWOORDEN

Wanneer kan ik beter niet waxen? Als je huid geïrriteerd is, rood is, of op 1 of andere wijze is beschadigd, is het beter je wax behandeling uit te stellen. Welke voorzorg kan ik nemen voorafgaand aan een wax behandeling? Vermijd de zonnebank of uitgebreid zonnen 24 uur voor je wax behandeling. Net gekleurde of rode huid is te gevoelig. Is er na de wax behandeling nog iets belangrijks? Direct na het waxen is je huid heel gevoelig. Ga dus niet direct door na de zonnebank, maar wacht 24 uur voordat je je huid weer aan de zon blootstelt. Wees ook voorzichtig met cosmetica op chemische basis en gebruik de eerste 24 uur geen deodorant met alcohol na het waxen van je oksels. Wanneer en hoe vaak moet ik scrubben? Scrubben is altijd goed voor je huid. Dagelijks scrubben voorkomt dat nieuwe haartjes kunnen ingroeien, het verwijdert je dode huidcellen en het stimuleert de bloedsomloop van je huid. Maar wacht altijd drie dagen na een waxbehandeling voordat je weer gaat scrubben. Scrubben werkt overigens heel goed met een Luffa spons, het netweefsel van de sponskomkommer. Door met een Luffa spons te scrubben ga je ook zuiniger om met je Scrub creme. Do:

 • Hydrateer je huid regelmatig.
 • Scrub je huid dagelijks (maar pas drie dagen na het waxen)!
 • Laat je huid ademen! Losse kleding en natuurlijke stoffen helpen daarbij.
 • Regelmatig waxen (iedere 3 a 4 weken) zorgt dat alleen zachte en dunne haartjes terugkomen die ook steeds schaarser worden.

Do not:

 • Niet scheren tussen je wax behandelingen in!
 • Ga niet in de zon daags na het waxen.
 • Scrub je huid niet de eerste drie dagen.
 • Bij een rode huid; voorkom heet baden, sauna en zonnen.
 • Sport niet direct aansluitend op je wax behandeling (geef je huid een paar uur rust).

AFSPRAAK MAKEN

Een behandeling vindt alleen plaats op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Vul dan direct onderstaand formulier in.

""
1
Naam
Bericht
0 /
Previous
Next

CONTACTGEGEVENS

Esther Mak
Abelenlaan 85
3181 WC ROZENBURG

De praktijk is op 1e verdieping is gevestigd.

06 – 41 47 09 60
info@praktijk-dewilg.nl