PEDICUREBEHANDELINGEN

Je voeten worden intensief gebruikt en verdienen daarom aandacht en zorg. Man, vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij goede voetverzorging!

SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN

Een verzorgd uiterlijk, de huid in goede conditie brengen en even heerlijk ontspannen, dat is wat een schoonheidsbehandeling je kan geven!

PERMANENTE MAKE-UP

Met permanente make-up is het mogelijk wenkbrauwen, ogen en/of lippen te accentueren en verfraaien voor langere tijd en geeft je onder alle omstandigheden een verzorgd uiterlijk!

MANICUREBEHANDELINGEN

Handen zijn uw visite kaartje! Een professionele behandeling zorgt voor een natuurlijk en verzorgd resultaat.

NAGELSTYLING

Binnenkort is hierover  informatie beschikbaar. Kijk ook eens bij de andere behandelmogelijkheden.

SPRAY TANNING

Bruin zonder zon! Spray-tanning is een veilige en snelle manier om in korte tijd en direct een natuurlijke egale bruine teint te krijgen.  De teint houdt tot ca. 7 dagen aan.

MASSAGES

Massages zijn meer dan alleen ontspanning. Het heeft allerlei positieve effecten op lichaam en geest. Een massage brengt je lichaam en geest even helemaal tot rust en helpt je spieren te ontspannen en zorgt voor betere doorbloeding. Het is een manier om weer even helemaal tot jezelf te komen !

WIMPEREXTENSIONS

Met wimperextensions worden je eigen wimpers voorzien van een kunstmatig haartje.  Het heeft een natuurlijk uitstraling en een geeft je vollere wimpers en een stralend oogopslag. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar en de wimpers blijven zacht en flexibel.

SEMI-PERMANENTE MASCARA

Met semi permanente mascara worden je wimpers voorzien van een zwarte coating welke bestand is tegen weer en wind. Waterproof dus ! De houdbaarheid hiervan is ca. 14 dagen. Ideaal voor sporters,  sauna bezoekers en vrouwen met weinig tijd maar ook voor een vakantie ideaal !

WAXEN

Waxen is de meest effectieve en ook minst schadelijke vorm van ontharen. De haren worden snel en geheel verwijderd, blijven dan 3 tot 4 weken weg. Daarnaast leeft je huid op omdat bij iedere wax beurt, de dode huidcellen van je huid verwijderd worden.