• Gediplomeerd pedicure- en schoonheidsspecialiste
  • Geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor pedicures
  • Lid van brancheorganisaties PROVOET en ANBOS

Bij een eerste bezoek, worden uw wensen en problemen besproken. Na het onderzoeken van de voeten kan de behandeling plaatsvinden, mits er geen ernstige problemen zijn. Een pedicurebehandeling bestaat uit:

  • het knippen, afvlakken en polijsten van de nagels
  • indien nodig eelt en likdoorns verwijderen en ingroeiende nagels behandelen
  • verzorgen en reinigen van de nagelomgeving
  • ter afsluiting een korte voetmassage

NAGELREPARATIE

Zijn uw nagels beschadigd, gescheurd of ontbreken er nagelhoeken? Met behulp van acryl kunnen deze gerepareerd worden. Ook op aangeboren of verworven nagelafwijkingen zoals schimmelnagels kan een laagje worden aangebracht waardoor het uiterlijk van de nagel verbetert.

NAGELREGULATIE

Heeft u last van ingroeiende teennagels? Dan is dit mogelijk de oplossing voor u. Met behulp van een zogenaamd beugeltje dat op de nagel geplaatst wordt, zal de nagel gemanipuleerd worden en zal de vorm waar deze in groeit hierdoor veranderen. Vaak groeit de nagel te bol en drukt hierdoor in de nagelwal alwaar de pijnklacht ontstaat. Het beugeltje helpt de nagel vlakker te groeien. Vaak zijn meerdere behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen. Veel verzekeraars vergoeden deze behandelingen.

ORTHESETECHNIEK

Bij uiteenlopende voetklachten en klachten die ontstaan door het niet goed functioneren van de voeten kan een op maat gemaakte  orthese oplossing bieden. Denk hierbij aan: hamertenen, klauwtenen , scheve grote tenen en likdoorn(s) tussen de tenen.

SCHIMMELDIAGNOSTIEK

Door middel van een onderzoek is het mogelijk om vast te stellen of uw nagel(s ) besmet zijn met een schimmel en/of schimmelsporen.  Ik maak hierbij gebruik van de diensten van het Radboud ziekenhuis te Nijmegen. Een stukje nagel of een huidschilfer wordt weggenomen en ingestuurd naar het laboratorium. De uitslag van het onderzoek is na ca. 7 dagen bekend. Onnodig behandelen met orale of lokale middelen wordt hiermee voorkomen. Een verkleurde en/of van structuur veranderde nagel kan namelijk ook vele andere oorzaken hebben en hoeft niet per definitie een schimmelnagel te zijn ! De kosten van dit onderzoek komen in aanmerking voor vergoeding uit de basisverzekering, mits uw eigen risico voldaan is.

COSMETISCHE VOETBEHANDELING

Een cosmetische voetbehandeling bestaat uit:

  • een voetbad met olie of zout
  • een scrub
  • een verkoelend of verwarmend masker
  • een voet- en onderbeen massage

De behandeling wordt uitgevoerd met producten van OPI. Tegen meerprijs kunnen uw teennagels gelakt worden.

AFSPRAAK MAKEN

Een behandeling vindt alleen plaats op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Vul dan direct onderstaand formulier in.

""
1
Naam
Bericht
0 /
Previous
Next

CONTACTGEGEVENS

Esther Mak
Abelenlaan 85
3181 WC ROZENBURG

De praktijk is op 1e verdieping is gevestigd.

06 – 41 47 09 60
info@praktijk-dewilg.nl