• Gediplomeerd pedicure- en schoonheidsspecialiste
  • Geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor pedicures
  • Lid van brancheorganisaties PROVOET en ANBOS

Massages zijn meer dan alleen ontspanning. Het heeft allerlei positieve effecten op lichaam en geest. Omdat je weer even helemaal tot jezelf komt heeft je lichaam de kans om zich te herstellen en zal eventuele stress verminderd worden. Een massage stimuleert de aanmaak van endorfine en oxytocine. Deze lichaamseigen stoffen verminderen stress en bevorderen het geluksgevoel. Daarnaast zorgt een massage voor een betere doorbloeding van de spieren, je voelt je weer helemaal soepel en energiek. We bieden verschillende massage mogelijkheden. Deze zijn los te bespreken maar ook in combinatie met een andere behandeling. Bv. een voetmassage na een pedicure behandeling of juist tijdens een schoonheidsbehandeling.  Je geniet van optimale ontspanning.

VOET- EN ONDERBEEN MASSAGE

Tijdens deze behandeling worden de spieren van uw voeten en onderbenen uitgebreid onder handen genomen. Hierdoor ontstaat een optimale doorbloeding en ontspanning.

HOTSTONE MASSAGE

Met behulp van “hete” stenen wordt u gemasseerd. Ten gevolge van de warmte die de stenen afgeven aan de huid worden de spieren toegankelijker voor de massage en verbetert de doorbloeding. Tevens heeft deze massage en hoger ontspannend effect ten gevolge van de aangename temperatuur.

AFSPRAAK MAKEN

Een behandeling vindt alleen plaats op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Vul dan direct onderstaand formulier in.

""
1
Naam
Bericht
0 /
Previous
Next

CONTACTGEGEVENS

Esther Mak
Abelenlaan 85
3181 WC ROZENBURG

De praktijk is op 1e verdieping is gevestigd.

06 – 41 47 09 60
info@praktijk-dewilg.nl