• Gediplomeerd pedicure- en schoonheidsspecialiste
  • Geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor pedicures
  • Lid van brancheorganisaties PROVOET en ANBOS

De behandelingen worden afgestemd op uw huidtype en zijn gericht op huidverbetering! Hierbij wordt gebruikt gemaakt van de hoogwaardige producten van Neoderma. Thuisgebruik van de Neoderma producten versterkt de behandeling en zorgt voor een optimaal resultaat!

BASIC BEHANDELING

De tarieven van de behandeling zijn afhankelijk van de duur van de behandeling. U kiest zelf het aantal gewenste minuten, de invulling hiervan gaat in overleg tussen u en de schoonheidsspecialiste. Zo is een behandeling van 30 minuten geschikt voor: een reiniging, onzuiverheden verwijderen en epileren en een behandeling van 60 minuten kan worden ingevuld met bv een oppervlaktereiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren en bovenlip harsen.

30 minuten

€35,00

45 minuten

€42,00

60 minuten

€55,00

75 minuten

€65,00

90 minuten

€72,50

LOSSE BEHANDELINGEN

Verven wenkbrauwen

€9,50

Verven wimpers

€10,50

Verven wenkbrauwen en wimpers

€19,00

Verven wenkbrauwen en epileren

€19,00

Verven wenkbrauwen, wimpers en epileren

€29,00

Harsen bovenlip

€10,00

Harsen kin

€15,00

Harsen bovenlip en kin

€24,00

Harsen bovenlip, kin en kaakrand

€30,00

Harsen gehele gezicht

€37,50

Epileren wenkbrauwen nieuw model

€15,00

Epileren wenkbrauwen bijwerken model

€12,00

BIO-PEELING *

Chinese Kruidenpeeling (60 min)

€69,50

Chinese Kruidenpeeling in kuurverband (3x in 10/15 dagen) Deze unieke biologische peeling van Neoderma, die ontwikkeld is door een dermatoloog, is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planten ingrediënten en essentiële olien. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. De Neoderma kruidenpeeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. De Neoderma Bio-peeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door. Behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur. De Bio-peeling biedt oplossingen voor huidproblemen als:

  • Acné & vette huid
  • Overmatige pigmentatie & levervlekken
  • Littekens, grove poriën & striae<
  • Rimpels & preventieve werking
€202,50

SPECIAL TREATMENTS *

Intelligence advanced power-lift (60 min) Een regenererende behandeling, bestaande uit de nieuwste peptiden, appelstamcellen en het zeer effectieve diamant- en parelextract. Deze behandeling gaat alle zichtbare tekenen van huidveroudering tegen. De huid- en gezichtscontouren worden “gelift” en fijne lijntjes en rimpels worden vervaagd. De behandeling geeft het gelaat direct een jeugdige uitstraling en geeft de huid haar vitaliteit, volume en natural glow terug.

€82,50

Neo-Marine Spa (60 min) Voor een essentiële vochtbalans van de huid fijne lijntjes en rimpels. Een vochtherstellende behandeling met anti-aging werking. Speciaal ontwikkeld voor het gezicht, de ogen en hals. Gebaseerd op de Neoderma Hydration kruidencocktail, bestaande uit Heemst, Melisse en Korenbloem. Actieve ingrediënten gewonnen uit zeewier; polysacharide en phyto-squalane gecombineerd met kruidenextracten en vitamines, halen vocht uit de lucht en geven dit geleidelijk diep in de huid af. Toepasbaar als enkele behandeling of intensieve kuur. Te combineren met de Neoderma Bio-Peeling. Optimaal resultaat wordt bereikt door gebruik van Blue Blood Gel ne de Neoderma Hydration lijn.

€72,50

Neo-White (60 min) Voor de reductie van pigment/levervlekken en een lichtere stralende huid. Er zijn een aantal factoren die overmatige pigmentatie kunnen veroorzaken, waaronder leeftijd, zwangerschap, hormonale schommelingen en het gebruik van medicijnen. Hiervoor heeft Neoderma een speciale behandeling ontwikkeld die de productie van pigment normaliseert en tevens een blekende werking heeft op bestaande pigmentvlekken. De Neoderma Neo-White behandeling is gebaseerd op actieve ingrediënten van hoge kwaliteit, o.a. Berendruif, Moerbei, Algen, Vitamine C en plantenextracten. De Neoderma Whitening kruidencocktail bestaat uit Heemst, Zoethout en Waterkers. Om een optimaal en snel resultaat te bereiken adviseren wij deze behandeling te combineren met de Neoderma Bio-peeling, met daarnaast aangepaste Neoderma reinigingsproducten, Blue Blood Gel en/of Oxygen Serum en consequent gebruik van de Neoderma Whitening verzorgingslijn.

€72,50

Rebalancing (60 min) Bij een vette en gecombineerde huid. De Neoderma Rebalancing gezichtsbehandeling is gebaseerd op de werking van marine- en plantenextracten. Het bevat algen en spirulina, actieve ingrediënten met een hoge concentratie aan mineralen, vitaminen en sporenelementen. In combinatie met de Neoderma Rebalancing kruidencocktail (Berkenblad, Echinacea en Vlierbes) reguleren deze de talgklieren, verminderen ze de vette huid,bestrijden ze bacterievorming en gaan ze ontstekingen tegen. De behandeling is uitstekend te combineren met de Neoderma Bio-peeling behandeling met daarnaast aangepaste Neoderma reinigingsproducten, Blue Blood Gel en/of Oxygen Serum en de Neoderma Rebalancing verzorgingslijn.

€72,50

Bio-Lifting (60 min) Liften, verstevigen en verjongen van gezicht, hals en borsten. Ideaal voor de vermoeide, verslapte, slecht doorbloede huid, bijvoorbeeld een rokershuid, na gewichtsverlies of ziekte. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte te verhogen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het unieke van de behandeling is dat deze ook gebruikt wordt voor op de oogleden, wat een liftend effect geeft aan de wenkbrauwen. De behandeling is gebaseerd op de werking van Perfluorcarbon (Blue Blood), Aloë Vera en Collageen. Samen met de bio-peeling een perfecte combinatie, eenmalig of in kuurvorm. Optimaal resultaat met ondersteuning van de Neoderma producten Oxygen Active Serum en Blue Blood Gel.

€72,50

Marine-Enzyme Peeling extra bij behandeling Een milde professionele peeling met enzymen die dode huidcellen helpt te verwijderen en de natuurlijke uitstraling van de huid herstelt. Actieve bestanddelen als Algen, Bentoniet, ananas- en Papaja-Enzymen, werken hydraterend, celvernieuwend en bevordert de productie van elastine en collageen. Waterkers, Duizendblad, Zoethout en Berendruifextract zorgen voor evenwicht in de talgklieren, werken blekend, ontstekingsremmend, anti-bacterieel en kalmeren de huid.

€9,50

COMBI TREATMENT BIO-PEELING *

Combi Bio-Peeling & Neo-Marine (90 min)

€125,00

Combi Bio-Peeling & Neo-White (90 min)

€125,00

Combi Bio-Peeling & Rebalancing (90 min)

€125,00

Combi Bio-Peeling & Bio-Lifting (90 min)

€125,00

* harsen en epileren en masseren niet inbegrepen.

NEODERME CLEAR SKIN CONCEPT

Samen met Neoderma op weg naar een nieuwe huid. Heeft u al jaren last van een bepaald huidprobleem, zoals acne of pigmentvlekken, alles geprobeerd maar wil werkelijk niets baten ? Maak dan kennis met het Neoderma Clear Skin Concept. Voor een periode van 6 weken wordt u begeleid door uw Neoderma specialist, die samen met u een persoonlijk behandelplan gaat opstellen. Eerst zult u een uitgebreid intakegesprek ondergaan met uw schoonheidsspecialisteom te bepalen welke behandelingen geschikt zijn voor uw huidprobleem. Gedurende 6 weken bent u onder behandeling bij uw schoonheidsspecialist. Direct na het intakegesprek ondergaat u uw eerste behandeling. Dit is tevens de start van een reeks van 3 Bio-Peeling Treatments achteréén (1 behandeling per week). Ongeveer een week na uw laatste Bio-Peeling Treatment komt u terug voor een check-up. Tijdens dit moment bespreekt u samen met uw schoonheidsspecialist de vorderingen van uw huid. Twee weken na uw laatste Bio-Peeling Treatment ondergaat u één van de Neoderma Special Treatments, afgestemd op uw huid. Niet alleen zult u behandelingen ondergaan in de salon, u krijgt ook producten mee voor thuisgebruik. Deze producten zijn afgestemd op uw huidtype en zorgen voor een nog sneller en mooier resultaat. Wanneer de 6 weken van het Neoderma Clear Skin Concept afgelopen zijn, kunt u een vervolgplan opstellen samen met uw schoonheidsspecialist. Deze geeft u dan advies betreft de frequentie van behandelingen en het vervolg van het productgebruik voor thuis. In verband met de verschillende tarieven van de treatments en producten welke persoonlijk worden afgestemd op uw huid, zal het tarief van dit concept is variëren per persoon.

HUIDVERZORGING BIJ KANKER

Wellness behandeling (60 min)

€55,00

Koffie/thee, voetenbad, reiniging, masker, handmassage en gezichts/decolleté massage

AFSPRAAK MAKEN

Een behandeling vindt alleen plaats op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Vul dan direct onderstaand formulier in.

""
1
Naam
Bericht
0 /
Previous
Next

CONTACTGEGEVENS

Esther Mak Tulpenstraat 13 3181 WX ROZENBURG
06 – 41 47 09 60
info@praktijk-dewilg.nl