• Gediplomeerd pedicure- en schoonheidsspecialiste
  • Geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor pedicures
  • Lid van brancheorganisaties PROVOET en ANBOS

De behandelingen worden afgestemd op uw huidtype en zijn huidverzorgend en huidverbeterend. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van de hoogwaardige producten van Nouvital Cosmetics. Het is natuurlijk niet zo dat je geen omkijken meer naar je huid hebt als je regelmatig een gezichtsbehandeling laat doen. Het is belangrijk om de huid dagelijks met goede huidproducten te verzorgen. Dit is en blijft de basis voor een mooie huid. Wij geven jou graag advies in het gebruik van de juiste producten passend bij de behoefte van jou huid.

BASIC BEHANDELING

De tarieven van de behandeling zijn afhankelijk van de duur van de behandeling. U kiest zelf het aantal gewenste minuten, de invulling hiervan gaat in overleg tussen u en de schoonheidsspecialiste. Zo is een behandeling van 30 minuten geschikt voor: een reiniging, onzuiverheden verwijderen en epileren en een behandeling van 60 minuten kan worden ingevuld met bv een oppervlaktereiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren en bovenlip harsen.

30 minuten

€35,00

45 minuten

€42,00

60 minuten

€55,00

75 minuten

€65,00

90 minuten

€72,50

LOSSE BEHANDELINGEN

Verven wenkbrauwen

€9,50

Verven wimpers

€10,50

Verven wenkbrauwen en wimpers

€19,00

Verven wenkbrauwen en epileren

€19,00

Verven wenkbrauwen, wimpers en epileren

€29,00

Harsen bovenlip

€10,00

Harsen kin

€15,00

Harsen bovenlip en kin

€24,00

Harsen bovenlip, kin en kaakrand

€30,00

Harsen gehele gezicht

€37,50

Epileren wenkbrauwen nieuw model

€15,00

Epileren wenkbrauwen bijwerken model

€12,00

SPECIAL TREATMENTS *

Neo-White (60 min) Voor de reductie van pigment/levervlekken en een lichtere stralende huid. Er zijn een aantal factoren die overmatige pigmentatie kunnen veroorzaken, waaronder leeftijd, zwangerschap, hormonale schommelingen en het gebruik van medicijnen. Hiervoor heeft Neoderma een speciale behandeling ontwikkeld die de productie van pigment normaliseert en tevens een blekende werking heeft op bestaande pigmentvlekken. De Neoderma Neo-White behandeling is gebaseerd op actieve ingrediënten van hoge kwaliteit, o.a. Berendruif, Moerbei, Algen, Vitamine C en plantenextracten. De Neoderma Whitening kruidencocktail bestaat uit Heemst, Zoethout en Waterkers. Om een optimaal en snel resultaat te bereiken adviseren wij deze behandeling te combineren met de Neoderma Bio-peeling, met daarnaast aangepaste Neoderma reinigingsproducten, Blue Blood Gel en/of Oxygen Serum en consequent gebruik van de Neoderma Whitening verzorgingslijn.

€72,50

Rebalancing (60 min) Bij een vette en gecombineerde huid. De Neoderma Rebalancing gezichtsbehandeling is gebaseerd op de werking van marine- en plantenextracten. Het bevat algen en spirulina, actieve ingrediënten met een hoge concentratie aan mineralen, vitaminen en sporenelementen. In combinatie met de Neoderma Rebalancing kruidencocktail (Berkenblad, Echinacea en Vlierbes) reguleren deze de talgklieren, verminderen ze de vette huid,bestrijden ze bacterievorming en gaan ze ontstekingen tegen. De behandeling is uitstekend te combineren met de Neoderma Bio-peeling behandeling met daarnaast aangepaste Neoderma reinigingsproducten, Blue Blood Gel en/of Oxygen Serum en de Neoderma Rebalancing verzorgingslijn.

€72,50

Bio-Lifting (60 min) Liften, verstevigen en verjongen van gezicht, hals en borsten. Ideaal voor de vermoeide, verslapte, slecht doorbloede huid, bijvoorbeeld een rokershuid, na gewichtsverlies of ziekte. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte te verhogen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het unieke van de behandeling is dat deze ook gebruikt wordt voor op de oogleden, wat een liftend effect geeft aan de wenkbrauwen. De behandeling is gebaseerd op de werking van Perfluorcarbon (Blue Blood), Aloë Vera en Collageen. Samen met de bio-peeling een perfecte combinatie, eenmalig of in kuurvorm. Optimaal resultaat met ondersteuning van de Neoderma producten Oxygen Active Serum en Blue Blood Gel.

€72,50

Marine-Enzyme Peeling extra bij behandeling Een milde professionele peeling met enzymen die dode huidcellen helpt te verwijderen en de natuurlijke uitstraling van de huid herstelt. Actieve bestanddelen als Algen, Bentoniet, ananas- en Papaja-Enzymen, werken hydraterend, celvernieuwend en bevordert de productie van elastine en collageen. Waterkers, Duizendblad, Zoethout en Berendruifextract zorgen voor evenwicht in de talgklieren, werken blekend, ontstekingsremmend, anti-bacterieel en kalmeren de huid.

€9,50

HUIDVERZORGING BIJ KANKER

Wellness behandeling (60 min)

€55,00

Koffie/thee, voetenbad, reiniging, masker, handmassage en gezichts/decolleté massage

AFSPRAAK MAKEN

Een behandeling vindt alleen plaats op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Vul dan direct onderstaand formulier in.

""
1
Naam
Bericht
0 /
Previous
Next

CONTACTGEGEVENS

Esther Mak Tulpenstraat 13 3181 WX ROZENBURG
06 – 41 47 09 60
info@praktijk-dewilg.nl