• Gediplomeerd pedicure- en schoonheidsspecialiste
  • Geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor pedicures
  • Lid van brancheorganisaties PROVOET en ANBOS

Als schoonheidsspecialist weet ik dat lekker in je vel zitten een belangrijke bijdrage levert aan je uitstraling. Altijd! In je werk of in je privéleven. En daarbij geeft een verzorgd uiterlijk en een ontspannen geest zelfvertrouwen en kracht.

Een gezichtsbehandeling is een moment om de huid intensief te verzorgen. Hiermee verbetert de conditie van de huid, wordt het gezicht grondig gereinigd en vroegtijdige huidveroudering tegen gegaan. Je huid staat dagelijks bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf en daarom is het geen overbodige luxe om regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste. Bovendien kun je even heerlijk kunt ontspannen!

Het is natuurlijk niet zo dat je geen omkijken meer naar je huid hebt als je regelmatig een gezichtsbehandeling laat doen. Het is belangrijk om de huid dagelijks met goede huidproducten te verzorgen. Dit is en blijft de basis voor een mooie huid. Wij werken in onze praktijk met Nouvital Cosmetics, een innoverend Nederlands bedrijf welke de ontwikkeling en productie volledig in eigen handen heeft. Hierdoor is het mogelijk kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs zonder daarbij te hoeven besparen op de kwaliteit van de ingrediënten.

Alle producten van Nouvital zijn: – Hypoallergeen (geringe kans op een allergische reactie) – Allergeen vrij geparfumeerd – Vrij van minerale oliën (welke de huid afsluiten en huidveroudering bevorderen) – Vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie) – Alle dagcrèmes zijn voorzien van een zonnefilter – Dierproefvrij – Parabeen vrij (geen chemische conserveringsmiddelen)

In onze praktijk kun je ook terecht voor acne behandelingen. Wij beschikken over het door ANBOS erkende diploma. Hierdoor is het mogelijk dat jouw behandelingen vergoed worden door de zorgverzekeraar, mits dit in jouw pakket meeverzekerd is.

AFSPRAAK MAKEN

Een behandeling vindt alleen plaats op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Vul dan direct onderstaand formulier in.

""
1
Naam
Bericht
0 /
Previous
Next

CONTACTGEGEVENS

Esther Mak Tulpenstraat 13 3181 WX ROZENBURG
06 – 41 47 09 60
info@praktijk-dewilg.nl