• Gediplomeerd pedicure- en schoonheidsspecialiste
 • Geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor pedicures
 • Lid van brancheorganisaties PROVOET en ANBOS

WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitstraling van het gezicht. Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat. Ook is het mogelijk de vorm aan te laten passen, bijv. een vollere aanzet, en hogere boog, of een langer uiteinde/staartje. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer ? Met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet. Ook bij het totaal ontbreken van eigen haartjes kan een prachtig resultaat behaald worden. Er bestaan 2 technieken;

 • HAIRSTROKES: Bij de hairstroke techniek worden haartjes getekend waardoor de wenkbrauw een zeer natuurlijk uiterlijk krijgt.
 • SHADOW: De shadow techniek geeft een potlood-achtig effect. Het wordt meer als één geheel geplaatst, maar wel op een natuurlijke manier. De wenkbrauw wordt als het ware voller ingekleurd.

EYELINER

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliner wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht. Altijd mooie ogen, geen zorgen over uitgelopen make-up. Uw heeft de keuze uit:

 • Infralashes; een lijn in 1 kleur tussen de wimperaanzet, zeer subtiel effect
 • Medium eyeliner; een lijn in 1 kleur tussen de wimperaanzet en net iets daarboven. Net iets meer zichtbaar maar subtiel
 • Large/advanced eyeliner; een brede, volle eyeliner in 1 kleur met een kleine verlenging of oplopend puntje. Voor een oogopslag die mag opvallen

U kunt altijd over uw eyeliner make-up potlood of oogschaduw gebruiken. Belangrijk: een eyeliner met een verlenging aan de buitenhoek is mogelijk, er zijn echter grenzen: de doorgetrokken lijn mag nooit verder geplaatst worden dan de plooi van het (bewegende) ooglid. Door het slapper worden van de huid, zal de lijn in de toekomst (ongewenst) lager komen te zitten.

LIPPEN

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen tot een symmetrisch aanzicht is een belangrijke toepassing van permanente make-up. De mogelijkheden zijn:

 • Lipliner: u kunt kiezen voor een echte lipliner, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft.
 • LipShadow: de lipliner verloopt in schaduweffect
 • Full Lips: uw gehele lippen worden gepigmenteerd, waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Overigens is het altijd mogelijk om een andere kleur potlood en/of lipstick over uw permanente make-up te gebruiken. Belangrijk: het optisch vergroten van de lippen met permanente make-up is in de meeste gevallen mogelijk, er zijn echter grenzen: het is niet mogelijk om PMU buiten de zogenaamde ‘white roll’ te plaatsen, dit is het verheven witte randje aan de bovenrand van de lippen. Dit geeft een onnatuurlijk effect. Met een Full Lips behandeling in een mooie frisse kleur zal zeker een mooi, vergrotend resultaat behaald worden.

MEDISCHE PIGMENTATIE

Bij medische pigmentatie worden o.a. huidskleuren aangebracht op plaatsen waar, om welke reden dan ook, het natuurlijke pigment ontbreekt (ook wel dermopigmentatie of dermatografie genoemd). In sommige gevallen kunt u een deel van het bedrag terugkrijgen van uw zorgverzekeraar. De behandelmogelijkheden voor Medische PMU zijn:

 • Litteken camouflage: het is mogelijk om een litteken minder opvallend te maken of deze te camoufleren. De kleur zal zoveel mogelijk in overeenstemming gemaakt worden met de omliggende huid. Wij adviseren een intake-gesprek om samen te kunnen beoordelen wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard moet een recent litteken eerst voldoende genezen zijn voordat wij kunnen behandelen.
 • Kaalheid bij Alopecia patiënten: door een ziekte aan de haarwortels ontstaat pleksgewijze, soms algehele kaalheid. Bij deze aandoening kan het voorkomen dat ook de gezichtsbeharing verdwijnt. Door pigmentatie van wenkbrauwen en wimperrand kan meer uitdrukking aan het gezicht gegeven worden
 • Tepel- en tepelhofpigmentatie (areola): dit kan een uitkomst zijn voor mensen die na een borstreconstructie (ten gevolge van borstkanker), geen tepel en tepelhof meer hebben. Door middel van naaldtechnieken wordt een zeer natuurlijk 3-D resultaat behaald. Ook voor mensen die operatief een borstverkleining hebben ondergaan, kan met permanente make-up een mooie aanvulling/reconstructie gemaakt worden aan de tepelhof.

AFSPRAAK MAKEN

Een behandeling vindt alleen plaats op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Vul dan direct onderstaand formulier in.

""
1
Naam
Bericht
0 /
Previous
Next

CONTACTGEGEVENS

Esther Mak Tulpenstraat 13 3181 WX ROZENBURG
06 – 41 47 09 60
info@praktijk-dewilg.nl